Semesterblogg 2008

Semesterblogg 2008

Semesterresa 2008

I år blir det fjällen, här hemma i Sverige. Mål: Stekenjokk, en bit
från Saxnäs vid marsfjället. Resan börjar onsdagen den 11 juni. Bloggen
kommer uppdateras minst en gång per dag.

Tisdag

På vägPosted by Alexander Johansson Tue, June 17, 2008 12:36:29
Idag blev det till att vakna tidigt. Vi åt en snabb frukost vid sjutiden och sen kom Eva och Åke och fikade innan vi skulle ge oss iväg.
Vi satt ute och hade sällskap av en ekorre, som hoppade från tall till tall på jakt efter kottar, som den sedan satt och gnagde på. Den var ganska orädd, och jag har en del kort på den, naturligtvis.
Vid halv elva-elva lämnade vi Hudiksvall och for söderut mot Gävle. Jag har fått bestämma vilken väg vi ska ta hem, så jag har valt att åka över Tärnsjö.

Vi ska också stanna på Kinnekulle innan vi åker sista biten hem, för att förhoppningsvis få se några fler orkidéer. Vi får se hur det blir - vi är något sena för Guckusko, men jag koppas att vi har tur och det finns några kvar.
Jag tror faktiskt inte jag har varit där på 20 år! Jag satt och funderade förut och jag tror inte jag har varit på Kinnekulle sedan skolresan i fjärde eller femte klass. Det är ju inte klokt, egentligen. Kinnekulle som ligger så nära... Jag har varit oftare i Dalarna, vilket ju är betydligt längre bort.

Vi tar det lite som det kommer idag, vi har inget speciellt mål utan kör till vi tröttnar och hoppas vi hittar en camping ganska snart efter det.

  • Comments(0)//blog2008.j-web.se/#post22